воскресенье, 14 мая 2017 г.

"…Ми творці життя – батьки і діти, невмирущий, мужній родовід"


13 травня  в Нововасилівському НВК класним керівником Барною О.А. та учнями 7 класу  «З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї»  проведено святковий захід "…Ми творці життя – батьки і діти, невмирущий, мужній родовід"
 
Розпочався захід з відеосюжету про сім’ю. Бо саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації.
 
       Діти співали частівки, пісні про маму та тата, інсценували жартівливі сценки. Залпи аплодисментів отримали з жартівливої хореографічної постановки «Дідусь та бабуся». І на завершення свята  подарували зворушливий танок Je t'aime.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Цей  святковий захід сприяв закладенню в учнів бажання виявляти увагу й повагу до рідних, творити добро. Виховувати повагу до членів сім’ї, історії, традицій свого народу.

4 комментария:

  1. Дуже вдячна за свято. Сподобалося. Вдалий задум започаткованої традицыї класу, прижився і розвинув обороти, родина - зросла. Це - потрібно нашим дітям,Потррібно нам.Дякую.

    ОтветитьУдалить
  2. Праздник бил отличный мне он понравился надеюсь всем остальным он понравился так же сильно как и мне! Хочу поблагодарить человека без которого этот праздник бы не состоялся, мою учительницу спасибо Вам огромное!!!

    ОтветитьУдалить